OKUL MÜDÜRÜNDEN

İSTEK Okulları öğrencileri, mezunları, tüm eğitim kadrosu ve velileri ile köklü bir geçmişe sahip, dayanışma, arkadaşlık, eşsiz bir vefa duygusu ve kurum kültürüne sahiptir. İSTEK 1915 Çanakkale Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi sürekli değişen dünyaya kucak açarken, diğer yandan değişimleri kurum kültürü ile harmanlayıp gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir.

İSTEK 1915 Çanakkale Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi güçlü ve donanımlı akademik kadrosu ve eğitim programları ile öğrencilerini ülkesini seven, hoşgörülü, araştıran, yabancı dillere hakim, üreten, sorumluluk sahibi ve dürüst kişiler olarak yetiştirir. Akademik, kültürel ve sosyal gelişimi ön planda tutan eğitim, öğretim anlayışımız öğrencilerimize kazandırmayı hedeflediğimiz değerlerin üzerine inşa edilmektedir.

Okullarımızda sadece akademik yönden değil öğrencilerin gelişimlerinin farklı yönlerde de oluşmasını sağlayan kulüp ve aktivite programları da uygulanır. FLL Robot, MUN, 3D Tasarım, Kodlama, Girişimcilik, Finansal Okuryazarlık, Astronomi, Stem, Tiyatro, Felsefe, Spor, Sanat, Bilim Olimpiyatlarına hazırlık çalışmaları okulumuzun öğrencilerine kazandırmak istediği temel değerler doğrultusunda her yıl başarılarını daha da arttıracak şekilde devam etmektedir. Teknoloji ve bilime hevesli olan öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası başarıları bizleri gururlandırmaktadır.

Bağımsız, laik, fikri ve vicdanı hür bireyler yetiştiren okulumuz evrensel ve ulusal değerleri bünyesinde barındıran ve tüm farklılıkları kucaklayan eğitim anlayışı ile eğitim öğretim faaliyetleri devam etmektedir.

Sevgi ve saygı ile dolu, mutlu, huzurlu ve başarılı bir eğitim hayatı dilerim.

Saygılarımla

Nezarettin Azmanoğlu