OKUL MÜDÜRÜNDEN

Sevgili İSTEK’li Velilerimiz,

İSTEK 1915 Çanakkale Anaokulunda temel amacımız mutlu, başarılı, yaratıcı, özgüvenli ve dünya vatandaşı bireyler yetiştirmektir. Zihinsel gelişimin çok büyük bir bölümü 0-6 yaş arasında gerçekleştiğinden bu dönemde elde edilen beceri ve kazanımlar öğrencinin ileriki hayatına bir zemin hazırlar. Bu anlamda okul öncesi eğitimi çocuğun eğitim yaşantılarının temelini oluşturmaktadır. Bizler bu bilinçten hareketle, okul öncesi eğitim faaliyetlerini dünya standartlarında değerlendiren bir okul olma yolunda ilerliyoruz.

İSTEK 1915 Çanakkale Anaokulunda, 3-4-5 yaş öğrenci gruplarımızla eğitim faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. İSTEK Vakfı eğitim deneyimleri ışığında, İSTEK Okulları’na özel hazırlanmış, sorgulama temelli eğitim öğretim programlarımızla öğrencilerimizin bütünsel gelişimlerinin temelini atıyoruz.

Tabiatın içinde, hayvanlarla dost, yüksek standartta teknolojik donanıma sahip fiziksel ortamlarımızla, yaşayarak öğrenme ve yaratıcı düşünme deneyimini merkeze alan etkinliklerimizle, 3 yaştan itibaren dile yüksek oranda maruz kalmayı hedefleyen yabancı dil politikamızla; öğrencilerimizin dil gelişimi, bilişsel gelişim, sosyal, duygusal ve psiko- motor gelişim alanlarını destekliyoruz.

İSTEK 1915 Çanakkale Anaokulu olarak; Atatürk ilkelerine bağlı, ilerici, ulusal ve evrensel değerleri anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz.

Eğitim öğretim sürecinin en keyifli dönemi ve en önemli adımı olan okul öncesi eğitim yolculuğunda bize eşlik eden siz değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize mutlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum.

Saygı ve Sevgilerimle

Ece Kesebir