Projelerimiz

Fenbeg

Fenbeg, fen okuryazarlığını uluslararası geniş ölçekli sınavlar (PISA, TIMSS) standartlarında ölçmek amacı ile üst düzey düşünme becerilerine odaklanan, 3. Sınıftan 8. Sınıfa kadar fen bilimleri dersi kazanımları üzerine kurulan, farklı ve özgün sorulardan oluşturulmuş bir sınav uygulamasıdır. Bu uygulamada öğrenciler soruları çözerken aynı zamanda boya kalemleri ve çeşitli aparatları kullanmaktadır. Bu şekilde uygulama sonrasında FENBEG öğrenciye çok yönlü ve çok boyutlu geri bildirim sunmaktadır. Sınav sonrası öğrencilerin cevapları bireysel olarak değerlendirilir ve karneleri hazırlanır. Bu değerlendirmede %3 lük dilime giren öğrenciler bilim uygulamasına ücretsiz katılmaya hak kazanırlar.

"Eserinin üzerinde imzası olmayan yegâne sanatkâr öğretmendir."