Güvenlik

İSTEK 1915 Çanakkale Okulları bünyesinde, konusunda uzman yöneticiler ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde görev yapan yetkin özel güvenlik kadrosu ile çalışılmaktadır.

• Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın bütün faaliyet alanlarındaki başarı hedeflerine yüksek katkı sağlayacak, huzurlu, sessiz, güvenli, düzenli bir eğitim öğretim ve çalışma ortamı oluşturmak amacıyla tüm okullarımızda faaliyet gösterir.
  • Okulumuz 7/24 izlenerek öncelikle öğrencilerimizin kampüslere güvenli giriş ve çıkışları takip edilir. Buna ek olarak Güvenlik Personelinin görev süreci denetlenir
  • Ziyaretçi kayıt takibi, araç geçiş uygulamaları, Acil Durum Bildirimleri kullanılarak en üst düzeyde güvenlik sağlanması hedeflenir.
  • Günlük raporlamalar yapılarak özellikle çevresel, değişken tüm güvenlik riskleri belirlenmekte, öngörülü planlamalar ile yakın gelecekte oluşabilecek sorunlar tespit edilmektedir.
  • Okullarımıza, velilerimiz dahi randevu sistemi ile kabul edilmekte olup ilgisiz kişilerin kampüslerimize girişlerine kesinlikle izin verilmemektedir. Sağlıklı, huzurlu, sessiz bir eğitim öğretim ortamının oluşturulması için gereken tüm tedbirler uygulanmaktadır.
  • Tüm çalışanlarımız kurum kimlikleri ile manyetik kkart okuyucu kullanarak okula giriş çıkış yaparlar.
  • Özel güvenlik görevlisi kimlik kontrolü talep ettiğinde kimlik göstermek zorunludur.

Güvenli, huzurlu Kampüsler ile geleceğin mimarlarını yetiştirirken Güvenlik uygulanmalarına verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz.