OKUL MÜDÜRÜNDEN

Sevgili İSTEK’li Velilerimiz,

Türkiye’de köklü bir eğitim tecrübesine sahip İSTEK Vakfı’na bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetlerini yürüten İSTEK 1915 Çanakkale İlkokulu olarak yeni bir eğitim yılında daha sizlerle buluşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

İSTEK 1915 Çanakkale İlkokulu, köklü bir vakfın eğitim deneyimlerinin ışığında; kişisel ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip, özgüvenli, öğrenmekten yaşam boyu kopmayan, ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken beceri, tutum ve sorumluluklar edinmiş bireyler olarak hayata katılmasını hedefliyoruz.

Özgüvenli bireyler ve dünya vatandaşları yetiştirmek hedefiyle okulumuzda yürüttüğümüz sorgulama temelli eğitim öğretim programımız kapsamında öğrenci merkezli eğitim yaşantıları gerçekleştiriyoruz. Bu amaçla dizayn ettiğimiz tabiatla bütünleşik, hayvan dostu ve aynı zamanda yüksek standartlarda teknolojik donanıma sahip fiziksel ortamlarımızda öğrencilerimizin bütünsel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Güçlü öğretmen kadromuzla öğrencilerimizin öğrenme performanslarını, farklılıklarını ve ilgi alanlarını dikkate alarak onların bireysel gelişimlerini destekleyici etkinlikler yürütüyor ve güçlü hayat becerileri kazandırmayı hedefliyoruz.

İSTEK 1915 Çanakkale Okulları Olarak; Atatürk ilkelerine bağlı, ilerici, ulusal ve evrensel değerleri anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz.

Eğitim hayatında ilk adım olan ilkokulda bizimle ilk adımı atan ve bu uzun ve keyifli yolculuğumuzda bize eşlik eden siz değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize mutlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum.

Saygı ve Sevgilerimle

Ece Kesebir