Kampüs Müdürü Mesajı

İSTEK 1915 Çanakkale Okulları olarak evlatlarımızın en değerli varlıklarımız olduğunu bilerek çıktığımız yolda onları, gerçek hayata kendinden emin bireyler olarak hazırlamayı en önemli ilkemiz kabul ettik. Ulusumuza ve dünyaya değer katan bireyler yetiştirmeyi, modern eğitim olanaklarımız ve donanımlarımızla burada olmayı, yaşama katkıda bulunmayı, öğretmeyi ve öğrenmeyi seviyoruz. Bunun için, yola çıktığımız andan itibaren çağın gerektirdiği koşulları belirleyip herkesten bir adım önde ilerledik ve ilerlemeye devam ediyoruz.

Anaokulundan üniversiteye kadar bir öğrencinin sahip olması gereken tüm duyuşsal, bilişsel, psikomotor kazanımları farklı eğitim yöntem ve öğretim teknikleriyle kazandırıyoruz. Bunu yaparken her öğrencimizin tek ve benzersiz olduğunu temel alarak onların kendine özgü özelliklerinin de gelişmesi adına destek oluyoruz. Öğrencilerimize bireysel, ulusal ve evrensel değerleri, akademik bilgi ve becerileri çağdaş yaklaşımlarla kazandırmak; bunları kültür, sanat ve spor alanlarındaki çalışmalarla desteklemek ise temel hedefimiz.

Atatürk reformlarının takipçisi nesiller yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin akademik çalışmalarda başarılı, çağdaş, eleştirel düşünebilen, kültürel mirasına, ulusal değerlerine sahip çıkan ve onları koruyan, çevresine duyarlı, ulusal ve uluslararası ortamlarda kendini doğru ifade edebilen özgüven sahibi bireyler olarak yetişmeleri en önemli hedefimizdir.

Çağın gereksinimleri doğrultusunda sahip olduğumuz kaynakları verimli kullanıp yeni kaynaklar yaratarak tüm akademik personelimizle bu hedefleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Mesleğimize duyduğumuz saygı ve bitmeyen heyecanımızı harmanladığımız tecrübemizle yetiştirdiğimiz öğrencilerimize daha nicelerini katacak ve Ata’mızın açtığı yolda ilerlemeye devam edeceğiz.

Yolumuzu aydınlatan ışık, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk!

Uğur KOYUNCU
Kampüs Müdürü