OKUL MÜDÜRÜNDEN

Sevgili İSTEK’li Velilerimiz,

Öğrenme bitmeyen bir maceradır ve bu macerada da başrol her zaman öğrenene aittir. Emanet ettiğiniz çocuklarınızı, sizin kadar itina ile büyütecek yetkin öğretmen kadromuzun elinde nasıl olgunlaştığını fark edeceksiniz. Okula severek geldiklerini, İSTEK çatısı altında mutlu ve huzurlu olduklarını bileceksiniz. Öğrencilerimizi özgüvenli bir dünya vatandaşı, kendi kendine karar verebilen, kararların sorumluluğunu taşıyan bir birey olarak yetiştireceğiz. Okulumuzda gerçekleştirilen tüm eğitim-öğretim faaliyetlerinin verimli bir şekilde sürdürülmesinde okul-öğrenci-veli işbirliğine önem vermekteyiz, birlikte hareket ederek çok daha hızlı ve kolay yol alacağımızı bilmenizi isteriz.

Eğitiminden sorumlu olduğumuz nesillerin Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, kendine güvenen, vicdanlı, toplumsal olaylara duyarlı, bilimsel düşünen; akademik bilgi birikimi ile sanat, spor ve bilimsel çalışmaları harmanlayarak bulunduğu ortama değer katan bireyler olmaları için rehberlik etmekteyiz.

Hepimiz için huzur, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir sene diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla…

Yasemin ELİBOL