İSTEK 1915 ÇANAKKALE OKULLARI

2018-2019 Eğitim -Öğretim yılında faaliyetlerine başlayan 1915 Çanakkale Okulları; 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle İSTEK Okulları ailesine katılmıştır. İSTEK 1915 Çanakkale Okulları, şehrin merkezinde yaklaşık 25.000 m2’lik bir alan üstünde kuruludur. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi olarak faaliyet göstermektedir.

Çok amaçlı konferans salonu, zengin kafeteryası, teknolojik donanımlı derslikleri, kapalı yüzme havuzu, müzik ve görsel sanatlar atölyeleri, seramik atölyesi, fen bilimleri ve bilişim teknolojileri laboratuvarları, okul serası, anfi tiyatro, kütüphane, çeşitli faaliyetler için kullanılan taş ev ve açık derslik, yemek salonu, kapalı spor kompleksleri, açık spor alanları, tenis kortu, at binicilik teorik derslik ve manej pisti, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, oyun alanları ve hayvanat bahçesi ile öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerine olanak sağlayacak her türlü fiziksel imkana sahiptir.